Warmtepomp

Met een warmtepomp bespaart u flink op uw energielasten

Uw woning duurzaam verwarmen met minder aardgas of zonder aardgas: Het kan met een hybride of een all-electric warmtepomp. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw woning te verwarmen met een warmtepomp. Het maken van een juiste keuze hierin is afhankelijk van uw wensen en de staat van de woning. Laat u daarom vooraf goed adviseren bij het kopen van een warmtepomp. Wij willen u hierin natuurlijk graag helpen, zodat u kiest voor het juiste systeem met een hoog rendement.

Bel 078 7802337 of mail ons voor een vrijblijvende offerte!

Warmtepompen: hybride of all-electric oplossingen

Met Vaillant warmtepompen heeft u de mogelijkheid om voor een hybride of all electric oplossingen te kiezen. Afhankelijk van uw wensen, de warmtevraag, uw woning, isolatie en welke energiebesparende maatregelen al zijn toegepast, wordt er gekeken naar een juiste advies op maat. Dit zou kunnen betekenen dat een hybride oplossing of een all electric oplossing interessanter is voor u.

Bij hybride werkt de Vaillant warmtepomp nog samen met uw cv-ketel. De warmtepomp (bodem- of luchtgebonden) verwarmt in de winter en kan koelen in de zomer. De hr-ketel levert warm water en springt bij als het extreem koud is. Zo leveren de vaillant warmtepompen volop comfort, terwijl u bespaart op uw energiekosten.

Bij all electric oplossingen maakt u helemaal geen gebruik meer van een cv-ketel. De Vaillant warmtepomp haalt de energie uit de lucht of de grond en werkt samen met Vaillant boiler-of buffervaten om op die manier dezelfde comfort te leveren als uw cv-ketel. U bespaart nu echter op uw energierekening en vermindert de CO2-uitstoot aanzienlijk.

Het goede gevoel, het juiste te doen.