Mechanische ventilatieonderhoud Ridderkerk / Barendrecht

Ambacht Klimaatservice is gespecialiseerd in het onderhouden van alle merken ventilatiesystemen in de regio Ridderkerk en Barendrecht. Het aan te raden om het ventilatiesysteem goed te (laten) onderhouden, om zo een schoon en leefbaar klimaat in uw woning te houden. Het is gebleken dat de afzuigcapaciteit al binnen een paar jaar snel achteruit gaat. Ambacht Klimaatservice biedt u vakbekwame mensen die uw ventilatiesysteem kunnen onderhouden. U kunt bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten, maar ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt helpen wij u graag.  De gehele regio Ridderkerk en Barendrecht kan terecht bij Ambacht Klimaatservice. Kijk onder het kopje ‘Ventilatieonderhoud’ voor meer informatie.

 

Waarom kiest u voor Ambacht Klimaatservice?

# Wij zijn een vakbekwaam installatiebedrijf

# Wij zijn werkzaam in Hendrik-Ido-Ambacht, Barendrecht en Ridderkerk.

# Wij onderhouden en repareren alle merken cv-ketels die in de particuliere sector voorkomen.

# Wij bieden u de mogelijkheid om een van onze onderhoudsabonnementen af te sluiten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Omdat u een vast bedrag per jaar betaalt, berekenen wij geen voorrij- en arbeidskosten.

# Heeft u last van een storing met uw cv-ketel? 365 Dagen per jaar staan wij voor u klaar met onze ervaren monteurs. U kunt 24 uur per dag, zeven dagen in de week terecht bij onze storingsdienst.

# Wij vervangen alle merken cv-ketels tegen zeer scherpe prijzen. Kijk voor meer informatie over de prijzen bij ‘cv-ketel vervangen’ of vraag een passende offerte aan.

# Wij kunnen uw nieuwe ketel met spoed plaatsen. Als het gaat om de vervanging van uw cv, staan wij meestal binnen 24 uur bij u voor de deur, bij spoed veelal dezelfde dag nog. Ook in het weekend staan wij voor u klaar.

sander

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.