Mechanische ventilatieonderhoud Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Zuid-Holland

Ambacht Klimaatservice is gespecialiseerd in het onderhouden van alle merken ventilatiesystemen in de regio Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Zuid-Holland. Om een schoon en leefbaar klimaat in uw woning te houden is het aan te raden om het ventilatiesysteem goed te (laten) onderhouden. Het is gebleken dat de afzuigcapaciteit al binnen een paar jaar snel achteruit gaat. Ambacht Klimaatservice biedt u vakbekwame mensen die uw ventilatiesysteem kunnen onderhouden. U kunt bij ons een onderhoudsabonnement afsluiten, maar ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt helpen wij u graag.  De gehele regio Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Zuid-Holland kan terecht bij Ambacht Klimaatservice. Wilt u meer informatie? Kijk dan onder het kopje ‘Ventilatieonderhoud’.

 

Waarom kiest u voor Ambacht Klimaatservice?

# Wij zijn een vakbekwaam installatiebedrijf

# Wij zijn werkzaam in Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Zuid-Holland.

# Wij onderhouden en repareren alle merken cv-ketels die in de particuliere sector voorkomen.

# Wij bieden u de mogelijkheid om een van onze onderhoudsabonnementen af te sluiten. U betaalt een vast bedrag per jaar en komt niet voor verrassingen te staan (wij berekenen geen voorrij- en arbeidskosten).

# Heeft u een storing? Dan kunt u 24 uur per dag, zeven dagen in de week terecht bij onze storingsdienst. Wij staan 365 per jaar voor u klaar met ervaren monteurs.

# Wij vervangen alle merken cv-ketels tegen zeer scherpe prijzen. Kijk voor meer informatie over de prijzen bij ‘cv-ketel vervangen’ of vraag een passende offerte aan.

# Wij kunnen uw nieuwe ketel snel plaatsen. Als het gaat om cv-ketelvervanging, staan wij meestal binnen 24 uur bij u voor de deur, bij spoed veelal dezelfde dag nog. Ook in het weekend staan wij voor u klaar.

sander

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.