Installatiebedrijf Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Zuid-Holland

Ambacht Klimaatservice is een vakbekwaam installatiebedrijf met tientallen jaren ervaring op het gebied van centrale verwarming en mechanische ventilatie in de regio Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Zuid-Holland.

 

Centrale verwarming

Wij onderhouden in de regio Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Zuid-Holland CV-ketels op basis van onderhoudsabonnementen. Hierbij heeft u recht op hulp van onze storingsdienst die 24 per dag, zeven dagen in de week bereikbaar is. Ervaren monteurs helpen u met uw cv-ketelproblemen.

Ook vervangen wij in de regio Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Zuid-Holland op jaarbasis vele CV-combiketels voor de meest zuinige ketel die er op dit moment zijn. Wij werken met alle merken CV-ketels die in de particuliere sector voorkomen, zoals ATAG, AWB, INTERGAS, NEFIT, REMEHA en VAILLANT. Door onze ervaring op het gebied van nieuwe cv-combiketels kunnen wij u goed adviseren over de beste keuze is in uw situatie. Wij kunnen snel leveren en plaatsen: in veel gevallen op korte termijn, tegen zeer scherpe prijzen.  

 

Mechanische Ventilatie

Naast het installeren van cv-ketels onderhouden wij in Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Zuid-Holland vele ventilatiesystemen. Dit gebeurt op basis van een 4-jarig abonnement of op basis van eenmalige beurt. De kanalen worden gereinigd met roterende borstels die de kanaalwanden schoonborstelen en het vuil wordt afgevoerd door middel  van zeer krachtige vuilafzuigunit.

 

Waarom kiest u voor Ambacht Klimaatservice?

# Wij zijn een vakbekwaam installatiebedrijf

# Wij zijn werkzaam in Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, Zuid-Holland.

# Wij onderhouden en repareren alle merken cv-ketels die in de particuliere sector voorkomen.

# Wij bieden u de mogelijkheid om een van onze onderhoudsabonnementen af te sluiten. U betaalt een vast bedrag per jaar en komt niet voor verrassingen te staan (wij berekenen geen voorrij- en arbeidskosten).

# Heeft u een storing? Dan kunt u 24 uur per dag, zeven dagen in de week terecht bij onze storingsdienst. Wij staan 365 per jaar voor u klaar met ervaren monteurs.

# Wij vervangen alle merken cv-ketels tegen zeer scherpe prijzen. Kijk voor meer informatie over de prijzen bij ‘cv-ketel vervangen’ of vraag een passende offerte aan.

# Wij kunnen uw nieuwe ketel snel plaatsen. Als het gaat om cv-ketelvervanging, staan wij meestal binnen 24 uur bij u voor de deur, bij spoed veelal dezelfde dag nog. Ook in het weekend staan wij voor u klaar.

sander

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.