• Home
  • CV ketel vervangen

CV ketel vervangen

a

De problemen met uw cv-ketel komen meestal op het moment dat u er niet op zit te wachten. Als u dan voor de keuze komt te staan om een dure reparatie uit te laten voeren, terwijl de CV-ketel het eigenlijk niet meer waard is, dan is uw keuze meestal niet weloverwogen. Wij zullen er alles aan doen om u te helpen de juiste beslissing te nemen. Zowel het onderhoud van de cv ketel als de cv ketel vervangen behoren tot de mogelijkheden.

De meeste CV-ketels hebben een gemiddelde levensduur van 15 jaar. Als de CV-ketel 15 jaar of ouder is, is het in de meeste gevallen verstandig om over een nieuwe CV-ketel te gaan nadenken. Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken.

Dezelfde dag, ook ’s avonds en in het weekend

Het vervangen kan meestal op korte termijn plaatsvinden. Is er ineens haast bij, dan kan vervanging veelal binnen 24 uur plaatsvinden en vaak nog dezelfde dag. Ook avond en weekend plaatsing zijn bij spoed mogelijk.

Bij de ketel leveren wij een expansievat, overdrukventiel, inlaatcombinatie, gaskraan, vul- en aftapkraan, rookgasafvoer, de leidingen en koppelingen binnen een meter van de bestaande situatie. Tevens geven wij volledige fabrieksgarantie en full service 24/7. Na een jaar bieden wij u een onderhoudsabonnement aan vanaf € 64,- per jaar.

Betalingen geschieden via de monteur (contant of pinnen) of per overboeking voorafgaande aan de werkzaamheden.