CV-ketel onderhoud erg belangrijk

CV-ketel onderhoud bij Ambacht Klimaatservice

CV-ketel onderhoud van Ambacht Klimaatservice voor en na

We zien het maar al te vaak, CV-ketels die niet of slecht bijgehouden worden. Een vaak gehoorde vraag is dan ook ‘Is het onderhoud van mijn CV-ketel dan zo belangrijk dat dit elkaar jaar moet gebeuren?’
Het simpele antwoord hierop is dan ook heel eenvoudig: CV-ketel onderhoud is heel belangrijk. Tijdens het onderhoud worden er tal van dingen gecontroleerd. De werking van de CV-ketel, zijn alle onderdelen nog in orde, zijn er onderdelen stuk, zijn er onderdelen die (via een terugroepactie) vervangen moeten worden vanuit de leverancier. Naast het controleren van een CV-ketel wordt de CV-ketel ook altijd schoongemaakt. Dat dit geen overbodige luxe is, dat is wel te zien op deze foto. 
Het kan gebeuren dat de CV-ketel aan vervanging toe is. In dit geval adviseert de monteur u graag over de mogelijkheden. Meer informatie over het vervangen van uw CV-ketel vindt u op de pagina CV-ketel vervangen.

Heb je vragen over het onderhoud van jouw CV-ketel? Neem dan contact op via ons contactformulier of bel 078 – 780 23 37.

Wil je direct een CV-ketel onderhoud aanvragen? Dat kan via de pagina CV-ketel onderhoud

sander

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow YOOtheme on Twitter or read the blog.