CV-ketel huren

CV ketel huren!

Het is ook mogelijk om een Nefit cv-ketel te huren. Dit kan al vanaf € 29,49 per maand, all-in.

Altijd verzekerd van warmte en warm water – kies wat bij u past!
Als u op zoek bent naar een cv-ketel voor uw nieuwe woning, of ter vervanging van uw oude toestel, staat u voor een vrij grote investering. Dan is het goed te weten dat u met Nefit meerdere mogelijkheden hebt. U kunt uw nieuwe Nefit ketel natuurlijk kopen, dat is voor veel huiseigenaren de beste optie. Maar als u liever geen grote uitgave ineens doet, is huren een prima alternatief. Het grote voordeel van huren is dat u altijd verzekerd bent van warmte en warm water voor een klein bedrag per maand. U huurt het toestel van Nefit, dus van de fabrikant zelf. Uw Nefit Dealer kan u adviseren over de mogelijkheden en alles voor u regelen.

Huren: zorgeloos comfort. Voor minder dan één Euro per dag huurt u al een Nefit HR-ketel van de nieuwste generatie. De voorwaarden zijn helder: één all-in maandbedrag en u bent 12 jaar verzekerd van warmte en warm water. U betaalt geen installatiekosten en het periodieke onderhoud wordt automatisch in overleg met u geregeld.

Zonder extra kosten. All-in: geen verrassingen. Mocht er een storing zijn aan de ketel, dan zijn we 24 uur per dag bereikbaar. U betaalt geen voorrijkosten of arbeidsloon bij een servicebezoek. Ook eventuele vervangende onderdelen zijn inbegrepen. U heeft dus 12 jaar lang geen omkijken naar uw ketel. Zo easy kan het zijn.

Bekijk de uitgebreide folder hier.