Airconditioning

Koele zomers door middel van een zuinig airco systeem

Zoekt u een erkende airco installateur? Ambacht Klimaat Service levert en installeert airco’s van de bekende merken Haier en Daikin.

Airconditioning is niet alleen comfortabel maar biedt u ook de mogelijkheid om de luchtkwaliteit van uw woning te verbeteren. Naast een heerlijke behaaglijke koele temperatuur, haalt het ook stofdeeltjes uit de lucht en de luchtvochtigheid wordt op peil gehouden.

Koelen én verwarmen
Naast het koelen van uw vertrekken verwarmt een airco ook. De airco unit werkt razendsnel waardoor uw woning snel op de gewenste temperatuur is.

Bediening
Uw airconditioning systeem wordt geleverd met een afstandsbediening waardoor u comfortabel uw installatie kunt bedienen voor het regelen van de gewenste temperatuur. Net zoals bij uw verwarmingsinstallatie kunt u veel zaken programmeren waardoor uw airco systeem zich volledig naar uw wens gedraagt.

Het is tegenwoordig ook mogelijk om gebruik te maken van de mobiele app. Bent u onderweg naar huis na een lange werkdag? Zet onderweg uw airco alvast aan voor een koel klimaat bij thuiskomst.

Offerte

  Naam *

  Adres *

  Huisnummer *

  Postcode *

  Woonplaats *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Soort woning *

  Foto locatie buitenunit *

  Foto locatie binnenunit *

  Klantnummer

  Hoe bent u bij ons terecht gekomen?

  Opmerking